POSITIVE: Kokk Kathrine Rui, eigar av Bø hotell, Helge Solberg og direktør Ottar Langåsdalen er alle positive til å få kokkeutdanning til hotellet.
POSITIVE: Kokk Kathrine Rui, eigar av Bø hotell, Helge Solberg og direktør Ottar Langåsdalen er alle positive til å få kokkeutdanning til hotellet.

Restaurant og matfag i øvre Telemark eitt skritt vidare

Hovudutvalet for Telemark har behandla saka om etablering av restaurant og matfag i øvre Telemark.

Publisert Sist oppdatert

Etablering av utdanning i restaurant og matfag har vore oppe i fleire utval tidlegare, blant anna i hovudutval for kompetanse. Etter at restaurant og matfag vart lagt ned i Seljord, har det ikkje vore muleg å ta slik utdanning utan at ein må reise til Skien.

Kjære lesar!

For å fortsette må du ha eit abonnement og vere innlogga.

Har du ikkje abonnement?

Bli abonnent

Powered by Labrador CMS