HEIMELAGA: Med vaffeloppskrift frå bestemor og heimelaga syltetøy frå mor, meiner Runar Sudbø Syvertsen at han sel verdas beste vaflar. FOTO: Helene Sele
BRYGGEBUA SPESIAL: Èin vaffel - fire heimelaga syltetøy, for den som ikkje klarar å bestemme seg. FOTO: Helene Sele
KJEKT Å VERE TO: Astrid Cronblad Bruun er med som assistent i Bryggebua. FOTO: Helene Sele
BÅTFORENING: Bryggebua held til i lokalene til Akkerhaugen båtforening på Akkerhaugen brygge. FOTO: Helene Sele

– Mammas heimelaga syltetøy er heilt sentralt

Kvar sommar tek lokala til Akkerhaugen båtforening form som «Bryggebua», ein sommarkafé som ifølgje drivaren sel verdas beste vaflar.

Publisert Sist oppdatert

Runar Sudbø Syvertsen frå Akkerhaugen har drive kafé på Akkerhaugen brygge tre somrar på rad, og beskriv Bryggebua som ein sosial møteplass, med enkelt og bra kaféutval.

Vel korleis du vil lesa oss!

5 veker for 5 kroner

Deretter 145 per månad.
Inga binding.

Kjøp

Sjå fleire
tilbod

KLIKK HER

Powered by Labrador CMS