ÅT GODT: Kristin Sandberg Gulbrandsen og Morten Rask Arnesen åt risengrynsgraut og tapastallerken på Evju bygdetun. FOTO: Sunniva Langås-Røiland
UTSTILLING: Mange kombinerte grautmåltidet med ein tur i utstillinga. FOTO: Sunniva Langås-Røiland
MANGE JOBBA: 16 frivillige var med å jobbe dugnad på Grautdagen. Frå venstre: Guro Fostveit, Ingun Bjorland, Gro Sannes, Jorid Vale og Reidun Holtmon FOTO: Sunniva Langås-Røiland
LOKALT: Gro Sannes spekjer fenalår for Evju bygdetun. Inntil grauten kunne ein kjøpe tallerk med fenalår, kjøpt spekeskinke og mårpølse, og salat og blomar frå Evju. FOTO: Sunniva Langås-Røiland

– Grauten var for god på Evju bygdetun – eg fekk litt vondt i magen

Det var mange folk og mykje graut på Evju bygdetun på laurdag. På menyen stod blant anna grauttapas og ei gamal grautoppskrift frå Evju.

Publisert Sist oppdatert

Grautdag har vore ein tradisjon på Evju bygdetun sidan 80-talet. Sjølv ikkje koronapandemien stoppa arrangementet, og sist laurdag var det grautdag igjen.

Kjære lesar!

For å fortsette må du ha eit abonnement og vere innlogga.

Har du ikkje abonnement?

Bli abonnent

Powered by Labrador CMS