HELD OPE I HELGA: Mariusz Lazicki (t.h.) og Radoslav Soltys vil prøve å ha ope tre dagar førstkomande helg. Dei tilbyr også ferdig mat som folk kan hente.
STENGT: Sesong restaurant og kaffibar held fortsatt stengt. F.v. kjøkkensjef Steffen Engeland, restaurantsjef Kine Tveito Lundefaret og hovmeister Leonardo Moncayo Borrego rett etter opning i haust.
VERTSKAP: Gunhild Grav og Ann Kristin Skogen. FOTO: Bø blad, arkiv

Utestader vel ulik strategi etter dei siste innstrammingane

Serveringsstader i Bø me har snakka med har valt ulike måtar å møte nye koronareglar på. Mange har stengt, men hjå Provence har ein valt annleis.

Publisert Sist oppdatert

Restauranten Provence prøvar å halde ope, trass i restriksjonar. Dei vil blant anna prøve «take away».

Vel korleis du vil lesa oss!

5 veker for 5 kroner

Deretter 145 per månad.
Inga binding.

Kjøp

Sjå fleire
tilbod

KLIKK HER

Powered by Labrador CMS