SJU SLAG: – Alle vil ha nesten alt, seier Birgit, medan ho auser opp grauten folk peikar på.
S

Sju slag graut lokka folk til Evju bygdetun

Tunge skyer og skummel vêrmelding var inga hindring for grautsvoltne midt-telemarkingar, laurdag ettermiddag. Allereie eit kvarter etter opning var den fyrste gryta med risgraut tom.

Publisert Sist oppdatert

Graut har opp gjennom tidene vore, og er til dels enno ein viktig del av norsk kosthald. Mange et havregrynsgraut til frukost i kvardagen og risgraut på laurdagar, eller i alle fall til jul. Og så er det mange i Midt-Telemark som et ei blanding av risgraut og rømmegraut – ein rett med mange namn.

Vel korleis du vil lesa oss!

5 veker for 5 kroner

Deretter 145 per månad.
Inga binding.

Kjøp

Sjå fleire
tilbod

KLIKK HER

Powered by Labrador CMS