JORDBÆRA ER HER: Madalina, Adelle (5) og Øyvind Eilevstjønn viser stolt fram nyplukka jordbær. FOTO: Nina Fåne
HONNINGBÆR: Madalina Eilevstjønn viser korleis honningbær ser ut. Ho beskriv smaken som litt sur, men god. FOTO: Nina Fåne

Lovande sesong: – I år kom jordbæra ekstra tidleg

Utfordringane har stått i kø for frukt- og bærprodusentane dei siste åra. I år er det straumprisane som legg ein dempar på stemninga, men ikkje alle er ramma.

Publisert Sist oppdatert

Louis Stiekema i Akkerhaugen gartneri produserer tomatar i drivhus. Det har han gjort i 32 år.

Vel korleis du vil lesa oss!

5 veker for 5 kroner

Deretter 145 per månad.
Inga binding.

Kjøp

Sjå fleire
tilbod

KLIKK HER

Powered by Labrador CMS