FAST UTSTILLAR: Mie Dahlmann Jensen har vore utstillar på Norsk Eplefest sidan ho laga sine fyrste flasker Hyllest i 2013. I år kan ho feire jubileum.
FAST UTSTILLAR: Mie Dahlmann Jensen har vore utstillar på Norsk Eplefest sidan ho laga sine fyrste flasker i 2013. I år kan ho feire jubileum.

Kan feire ti år på marknaden – Det kongelige slott er på kundelista

Ho er leverandør til Det kongelige slott og Oslos finaste restaurantar. Eventyret Hyllest starta på kjøkkenet i Kjernehuset på Gvarv.

Publisert Sist oppdatert

I 2013 fekk Mie Dahlmann Jensen tilsegn om støtte frå Norsk innovasjon til å laga saft av hylleblomst og hyllebær. Det gav støtet til å starte produksjon av drikken som går under merkenamnet Hyllest. For danskfødde Mie var hyllesaft like vanleg som rips- og solbærsaft er her. I Midt-Telemark og Noreg var saft av hyll noko nytt og spennande, og dermed ein forretningside.

Kjære lesar!

For å fortsette må du ha eit abonnement og vere innlogga.

Har du ikkje abonnement?

Bli abonnent

Powered by Labrador CMS