PØLSEMAKER I 30 ÅR: Like lenge som Meny har vore på Bøsenteret, har Odd Terje Røstad jobba der som pølsemaker. Han står nå klar til å gje råd om juleribba.
PØLSEMAKAR I 30 ÅR: Like lenge som Meny har vore på Bøsenteret, har Odd Terje Røstad jobba der som pølsemakar. Han står nå klar til å gje råd om juleribba.

I 30 år har Odd Terje hjelpt midt-telemarkingar med ribba

Mange nyt godt av råd frå pølsemakar Odd Terje Røstad på Meny i Bø når dei skal kjøpe ribbe til jul. Sjølv vel han den som er tjukk og god.

Publisert Sist oppdatert

– Det er ulike meiningar om korleis ribba skal vera, men mange spør likevel om råd for å få stadfesting på at dei gjer rett når dei steiker ho, seier Odd Terje, som òg er ferskvaresjef hjå Meny på Bøsenteret.

Vel korleis du vil lesa oss!

5 veker for 5 kroner

Deretter 145 per månad.
Inga binding.

Kjøp

Sjå fleire
tilbod

KLIKK HER

Powered by Labrador CMS