PØLSEMAKER I 30 ÅR: Like lenge som Meny har vore på Bøsenteret, har Odd Terje Røstad jobba der som pølsemaker. Han står nå klar til å gje råd om juleribba.
PØLSEMAKAR I 30 ÅR: Like lenge som Meny har vore på Bøsenteret, har Odd Terje Røstad jobba der som pølsemakar. Han står nå klar til å gje råd om juleribba.

I 30 år har Odd Terje hjelpt midt-telemarkingar med ribba

Mange nyt godt av råd frå pølsemakar Odd Terje Røstad på Meny i Bø når dei skal kjøpe ribbe til jul. Sjølv vel han den som er tjukk og god.

Publisert Sist oppdatert

– Det er ulike meiningar om korleis ribba skal vera, men mange spør likevel om råd for å få stadfesting på at dei gjer rett når dei steiker ho, seier Odd Terje, som òg er ferskvaresjef hjå Meny på Bøsenteret.

Vel korleis du vil lesa oss!

Ut året digital
for 250,-

Deretter 159,- per månad.
Inga binding.

Kjøp

Sjå fleire
tilbod

KLIKK HER

Powered by Labrador CMS