PAKKE FRÅ ITALIA: Kokk Kristoffer Ømark (t.v.) og Eivin Eilertsen fekk denne veka ei stor pakke frå Italia levert på døra. Stemninga var god då ei deigeltemaskin til den nye restauranten openberte seg. FOTO: Øystein Akselberg
Glimt frå Lindheim gard; her ser ein reaksjonen frå kokk og ølbryggjar når det dukkar opp ei fin eltemaskin i pakka som akkurat var levert. FOTO: Øystein Akselberg
Screenshot

Byggjer restaurant i hagen: – Mange brikker må på plass før opning, men me gler oss

Dei driftige folka på Lindheim gard får nok eit bein å stå på. I slutten av juni er planen å opne ein ny glasoverbygd hagerestaurant.

Publisert Sist oppdatert

– Dette har me tenkt på i fleire år, og no kastar me oss ut i det som er eit naturleg steg vidare for bedrifta vår, seier ølbryggjar og fruktbonde Eivin Eilertsen.

Kjære lesar!

For å fortsette må du ha eit abonnement og vere innlogga.

Har du ikkje abonnement?

Bli abonnent

Powered by Labrador CMS