SMAKAR FOR SMÅ: Signe Melingselv Sele (8 ½) syntest maten var veldig god. FOTO: Anna Bugge
OPNING: Søndag opna klimakafeen på Evju Bygdetun. Ana Julie Verbelen (t.v) og Selina Ohrnberger har laga god burgar og god informasjon om kor ein kan finne igjen ingrediensane i mathagen. FOTO: Anna Bugge
STOR MATHAGE: Her dyrkar dei kål, salat og øyelsblomst. FOTO: Anna Bugge
TIL ETTERTANKE: På bordduken står klimarelaterte spørsmål som gjestane gjerne må svare på FOTO: Anna Bugge
MATKART: På eit ark kan du sjå kva maten innheld. FOTO: Anna Bugge
VARMT: Peisen var fyra opp for å ta imot gjestar til kafeen. FOTO: Anna Bugge
TIL ETTERTANKE: På bordduken står klimarelaterte spørsmål som gjestane gjerne må svare på. FOTO: Anna Bugge
ARBEIDSBENK: Her ser du Ana Julia Verbelen og Selina Ohrnberger gjere klart for nye kundar. FOTO: Anna Bugge
DET LEVANDE KJØKKEN: Evju Mathage og den lokale ølbryggingsgruppa på Evju bygdetun delar på kjøkkenet kafeen ligg i. FOTO: Anna Bugge
MATHAGEN: Det er stort mangfald av plantar i mathagen. FOTO: Anna Bugge

Signe (8) var gjest da Evju opna Klimakafé søndag. Ureist burgar fall i smak

På Evju bygdetun dei neste tre søndagane framover inviterer Ana Julie Verbelen til Klimakafé. Her kan du kjøpe burgar laga av ingrediensar rett frå mathagen på tunet.

Publisert Sist oppdatert

Søndag 3.juli opna klimakafeen på Evju bygdetun for fyrste gong. Alle ingrediensane frå kafeen, utanom brød og poteter, er dyrka i mathagen.

Vel korleis du vil lesa oss!

5 veker for 5 kroner

Deretter 145 per månad.
Inga binding.

Kjøp

Sjå fleire
tilbod

KLIKK HER

Powered by Labrador CMS